BRENDOVI U NAŠOJ PONUDI

Pin-Up Stars

1995. godine uspostavljaju se Pin-Up Stars, prava revolucija na polju odeće za plažu. Brend svoje korene nalazi u znanju italijanske tradicije ručne izrade i razvija sopstveni identitet upotrebom novih tehnologija i stalnim istraživanjem materijala. … Izražava istraživanje i stalne inovacije.

Versace

Osnovan od strane Gianni Versacea 1978, Versace predstavlja jedan od vodećih međunarodnih modnih brendova u svetu. Brend Versace je odigrao ključnu ulogu u oblikovanju italijanskog stila, a koji danas svi prepoznajemo u artiklima koji nose poznati logotip „Meduza“. Donatella Versace je kreativna direktorka brenda od 1997. pa sve do danas. Luksuzni brend je čuven širom sveta po svojim prepoznatljivim divljim printovima i kombinaciji različitih šara, koje vole da oblače brojne poznate svetske zvezde.

Max & Moi

Brend je više od 90 godina trendseter u svetu mode, kako u Francuskoj, tako i na međunarodnom nivou, sa svojim modernim, neponovljivim, šik ženskim kolekcijama.

Kompanija se trudi da dizajnira kolekcije za svaki trenutak ženskog života, a pritom i dalje koristeći krzno, koje je osnovni materijal modne kuće, u kombinaciji sa drugim visokokvalitetnim materijalima poput svile, kašmira ili kože.

Dolce & Gabbana

Dolce & Gabanna je italijanska  luksuzna industrijska modna kuća. Kompaniju su otvorili italijanski modni dizajneri Domeniko Dolče (rođen 13. avgusta 1958. na Siciliji) i Stefano Gabana (rođen 14. novembra 1962. u Milanu). Njihovu odeću su do sada nosile mnoge poznate ličnosti, poput Madone, Kajli Minog, Naomi Kembel, Žizel Bindšen, Dženifer Lopez, Monike Beluči, Penelope Kruz, Anđeline Žoli i mnogih drugih

Cavalli Class

Roberto Cavalli je italijanska luksuzna modna kompanija koju je tokom 1970-ih osnovao dizajner Roberto Cavalli u Osmannoru u Firenci. Poznata po glamurnim i animiranijim printovima na koži i tekstilu, brend proizvodi i prodaje visoku modu, konfekciju i dodatke, uključujući torbe, naočare, satove, cipele, parfeme i nakit. Kompanija takođe razvija projekte dizajna enterijera za vrhunske zgrade i hotele.

Casadei

Suština Casadeia u jednoj rečenici: nadahnite se slikama poznatih ličnosti i uticaja, koji nose naše ikonične modele na najvažnijim crvenim tepisima.
Od mode do muzike i filma, naše kreacije daju odeći ovih zvezda glamuroznu privlačnost koja ih čini jedinstvenima.

Camilla

Osnovana 2004. godine na sidnejskoj plaži Bondi od dizajnera i umetnice Camille Franks, CAMILLA je zaokupila maštu sveta svojom živahnom i ikoničnom estetikom u luksuznom odmaralištu i prigodnim odećama.
Da bi nadahnula svaku kolekciju, Camilla prati svoje srce prema dalekim kulturama, sakupljajući predmete i slike.
Grafike ručno crtaju i slikaju domaći umetnici, ručno ih režu i šiju a svaki kristal ili ukras nanosi se precizno i ručno.

Peserico

Snaga Peserico kolekcija leži u kvalitetnoj proizvodnji, koju karakteriše visoka zanatlija sa posebnom pažnjom na detalje. Kompanija je oduvek bila verna proizvodu napravljenom u Italiji sa najboljim fabrikama, stručnim krojenjem sa fokusom na postizanje savršenog uklapanja.

Fabiana Filippi

Fabiana Filippi je nastala na jedinstvenoj tradiciji kašmira u Umbriji, gde je pejzaž ocrtan maslinama i hrastovima kao na renesansnoj slici. Na ovoj zaostavštini upisuju svoje šifre: grafičke linije u kontrastu sa fluidnim oblicima, praćene paletom koja se ogleda u rasponu boja prirode. Za Fabijanu Filipi, stil je izraz slobode, kondenzovan u „udoban minimalizam“ sa autentičnom i intrigantnom suštinskošću. Velika pažnja se poklanja čistoći sirovina i održivosti prerade, razvijajući eleganciju koja se zasniva na poštovanju zemlje i ljudi.